Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jornada Miravisions de Fotoperiodisme

Culturals

  • Jornada Miravisions de Fotoperiodisme
  • Jornada Miravisions de Fotoperiodisme
  • Jornada Miravisions de Fotoperiodisme

Ciutat: Juneda

Lloc: Diferents ubicacions

De divendres 23 de setembre 2022, 19:00 h a diumenge 25 de setembre 2022, 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 23 de set.
19:00 h
Finalitzat
Miravisions és una jornada professionalitzadora que se celebra a Juneda els propers 23, 24 i 25 de setembre per millorar la qualitat... Llegir més

Miravisions és una jornada professionalitzadora que se celebra a Juneda els propers 23, 24 i 25 de setembre per millorar la qualitat del fotoperiodisme de la mà de fotògrafs experts i professionals del sector, amb l'objectiu de fer networking i compartir aprenentatges, experiències i qüestions que generen debats dins d'aquest món.

A través de tallers, exposicions, ponències i taules rodones s'oferiran eines perquè els participants puguin desenvolupar una mirada pròpia sobre les fotografies i perquè el fotoperiodisme camini amb més fermesa cap a l’explicació de la realitat en un món digital i global.

Així mateix, el Miravisions es dirigeix als estudiants i a totes aquelles persones interessades en el fotoperiodisme, amb l'objectiu de posar en valor, reconèixer i fer extensiva aquesta disciplina.

Programa

Trobaràs tots els detalls del programa al web de les jornades.

Ubicacions

La major part dels actes se celebraran al Mas Miravall de Juneda (Les Garrigues). La sala principal té una capacitat de fins a 200 persones. La finca disposa d’habitacions, servei de restauració i pàrquing de vehicles al costat de la mateixa casa ampli i gratuït.

El Centre les Arts i la Memòria de Ponent, a Juneda, també acollirà part de les propostes de la 3a jornada Miravisions. El 23 de setembre s’hi inauguraran 3 exposicions inèdites. Una manera de connectar amb el poble i d'oferir activitats per a tots els públics.

Tarifes

Pack complet (DV 19:00 fins DG 14:00): tots els àpats i 2 nits inclosos_ 115€* / 130€

Semi pack (DS 11:00 fins DG 14:00): tots els àpats i 1 nit inclòs_80€* / 95€

Pack dia amb 2 àpats (DS 11:00-23:00)_60€* / 75€

Pack dia amb 1 àpat (DS 11:00-20:00)_40€* /55€

*PREU ESPECIAL per a menors de 25 anys i majors de 65 / residents de la comarca Les Garrigues / carnet de periodista / carnet de fotografia / afiliació a sindicat de fotografia