Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

JOSEP MANZANO Presentació del disc "Americana"

Concerts, Música

  • JOSEP MANZANO  Presentació del disc "Americana"
  • JOSEP MANZANO  Presentació del disc "Americana"

Ciutat: L' Escala

Lloc: Alfolí de la Sal

Inici: dijous 8 de juliol 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 8 de jul.
20:00 h
Finalitzat
Guitarrista gironí, director del festival, presentarà el seu cinquè disc com a solista, aquesta vegada dedicat a músiques provinents... Llegir més

Guitarrista gironí, director del festival, presentarà el seu cinquè disc com a solista, aquesta vegada dedicat a músiques provinents del continent americà, algunes populars i d’altres peces noves dedicades per compositors guitarristes amics de l’intèrpret. Estats Units, Argentina, Mèxic, Perú, son alguns dels països que Manzano ha visitat en viatges i gires realitzades en el passat i que han inspirat el repertori d’aquest nou treball.

Des de l’any 2014 que vaig publicar el meu anterior disc «Recital Intim» he anat introduint canvis en el repertori dels concerts de forma progressiva, A poc a poc he anat incloent noves peces que no estaven enregistrades i he anat tocant peces les quals no he estrenat mai en públic, a pesar de que algunes portava anys treballant-les.

Algunes d’aquestes noves peces son d’estils molt diferents, composicions originals per a guitarra, arranjaments propis i aliens i que passen pel blues, ragtime i la musica llatina.

Durant el confinament del 2020 vaig anar enregistrant a casa tot aquest material que no havia enregistrat abans i em va sortir la idea de plasmar-ho en un disc veient la quantitat de material disponible. La majoria de composicions eren peces procedents del continent americà, d'aquí el títol del disc «Americana». El disc s’ha publicat el 15 de gener de 2021 en CD, vinil i en streaming a les principals plataformes digitals.

En el concert s’inclouen peces del “Recital Intim” que perfectament podien haver entrat en aquest “Americana”

Josep Manzano