Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Juan Diego Flores. Bésame Mucho

Cine

  • Juan Diego Flores. Bésame Mucho
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De dimarts 27 d’agost 2019, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 27 d’ag.
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
La seva àvia tocava tangos al piano i el seu pare, Rubén, era un cantant de folk molt conegut al Perú que estimava a la gran Chabuca... Llegir més

La seva àvia tocava tangos al piano i el seu pare, Rubén, era un cantant de folk molt conegut al Perú que estimava a la gran Chabuca Granda, que va aconseguir el seu èxit amb clàssics com "José Antonio". Però les cançons cubanes i mexicanes especialment les de José Alfredo Jiménez i d'altres països llatinoamericans també van fascinar a Flórez des de la seva més primerenca edat.

"Aquesta música va directe al cor", confessa Flórez, "perquè tracta amb coses que ens afecten a tots, com la llar, la família, l'alegria i també el dolor de l'amor". Flórez vol transmetre una imatge representativa del continent llatinoamericà mitjançant cançons que són totes exemples de les persones i dels seus diversos països.