Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Juan Diego Florez. Bésame Mucho

Cine, Concerts

  • Juan Diego Florez. Bésame Mucho

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Plaça Marcer, 7 08810

Inici: dijous 12 de setembre 2019, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La seva àvia tocava tangos al piano i el seu pare, Rubén, era un cantant de folk molt conegut al Perú que estimava a la gran Chabuca... Llegir més

La seva àvia tocava tangos al piano i el seu pare, Rubén, era un cantant de folk molt conegut al Perú que estimava a la gran Chabuca Granda, que va aconseguir el seu èxit amb clàssics com “José Antonio”. Però les cançons cubanes i mexicanes especialment les de José Alfredo Jiménez i d’altres països llatinoamericans també van fascinar a Flórez des de la seva més primerenca edat.

“Aquesta música va directe al cor”, confessa Flórez, “perquè tracta amb coses que ens afecten a tots, com la llar, la família, l’alegria i també el dolor de l’amor”. Flórez vol transmetre una imatge representativa del continent llatinoamericà mitjançant cançons que són totes exemples de les persones i dels seus diversos països.