Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"

Concerts

  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"
  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"
  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"

Ciutat: Ametlla del Vallès, L'

Lloc: Masia de Can Draper

De divendres 16 de juny 2023, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació... Llegir més

Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenco.

El toc pur de Chicuelo, la delicada bateria de David Gómez i el virtuosisme del violoncel de Martín Meléndez envolta el baile de Karen Lugo, que, al mateix temps, llança noves formes ballant sobre el més mínim murmuri. Sense cante, cajón o palmas, el repertori de Caminos està fet d’històries amb ritmes flamencos. Des d’una cançó de bressol a un homenatge a Django Reinhardt, les alegries es transformen amb el violoncel de Meléndez i les bulerías amb la bateria de Gómez.

L’espectacle uneix frescor, força i art, i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix entre ells. 

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Ha acompanyat cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, Rancapino, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito i Carmen Linares... 

Chicuelo’: guitarra

Martín Meléndez: violoncel

David Gómez: bateria

Karen Lugo: baile