Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

JUANA amb AITANA SÁNCHEZ-GIJÓN

Dansa

  • JUANA amb AITANA SÁNCHEZ-GIJÓN
  • JUANA amb AITANA SÁNCHEZ-GIJÓN
  • JUANA amb AITANA SÁNCHEZ-GIJÓN

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar (ampliació)

De divendres 11 de desembre 2020, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La dona al llarg de la història es mou a Juana fent servir el cos d’Aitana Sánchez Gijón, abrigallada per un elenc de quatre actors... Llegir més

La dona al llarg de la història es mou a Juana fent servir el cos d’Aitana Sánchez Gijón, abrigallada per un elenc de quatre actors que ballen o ballarins que narren.

SINOPSI

 JUANA és el darrer espectacle de la companyia Losdedade, que explora els cicles del món, la naturalesa salvatge i profunda de la dona, el camí de retorn a casa.

Travessant els boscos de la memòria trobem una dona, moltes dones unides per un mateix nom, que es pregunten incessantment si hi ha un destí femení a la Terra. Com a eco del seu propi eco, en un viatge no cronològic però sí viscut, la Papisa Juana vesteix robes masculines i dona a llum enmig d’una multitud embogida que alberga somnis de lapidació; Joana d’Arc triomfa en el camp de batalla i pateix l’interrogatori de l’inquisidor que planeja cremar-la a la foguera; Juana la Loca enfonsa les seves mans en el cor inert de Felipe el Hermoso; Sor Juana Inés de la Cruz desitja, en clau poètica, la virreina i Juana Doña visita l’espai on el seu marit és afusellat mentre pronuncia les seves últimes paraules d’amor. Són els vestigis d’un llegat que ressona, una vegada i una altra, en les orelles sovint sordes del present.

FITXA ARTÍSTICA

Losdedae Compañía de Danza

Direcció artística i coreografia 

Chevi Muraday 

Repartiment:

Aitana Sánchez-Gijón

Carlos Beluga

Chevi Muraday

Maximiliano Sanford

Alberto Velasco