Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Pongo

Teatre

  • Pongo

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría

De dissabte 3 de desembre 2022, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 3 de des.
20:00 h
Finalitzat
Judit Martín i Alba Florejachs, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, creen juntament amb Mónica Ballesteros... Llegir més

Judit Martín i Alba Florejachs, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, creen juntament amb Mónica Ballesteros PONGO, una comèdia que porta més enllà el gènere de la improvisació teatral. L’espectacle parteix dels pongos que el públic porta al teatre. Objectes decoratius de dubtós gust o utilitat, presents a totes les cases, que amaguen centenars d’històries i anècdotes. Els objectes, triats a l’atzar, faran aparéixer desenes de personatges on, la Judit Martín i la Mónica Ballesteros estiraran del fil per crear històries absolutament diferents en cada una de les funcions, amb una posada en escena contemporània i sorprenent. homenatge a tot allò inútil.

**ES PREGA AL PÚBLIC QUE PORTI UN "PONGO" A L'ESPECTACLE**