Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Acte Premi Dona + Judit Neddermann

Concerts, Música

  • Acte Premi Dona + Judit Neddermann
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

Inici: dissabte 9 de març 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 9 de març
20:00 h
Esdeveniment finalitzat
Judit Neddermann“Nua" (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas... Llegir més

Judit Neddermann

“Nua" (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez. Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.

Aquest espectacle s’emmarca en l’acte del lliurament del Premi Dona de Sant Quirze 2019.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Preu: 5€
Preu menors de 18 anys: 3€

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès