Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

KILÒMETRES - Meritxell Yanes

Teatre

  • KILÒMETRES - Meritxell Yanes
  • KILÒMETRES - Meritxell Yanes
  • KILÒMETRES - Meritxell Yanes

Ciutat: Vilamacolum

Lloc: Vilamacolum - Plaça Major

Inici: dissabte 16 de juliol 2022, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Comences a caminar i no saps quants kilòmetres arribaràs a fer, no saps cap on aniràs, ni on acabaràs, ni quan et trobaràs el final.... Llegir més

Comences a caminar i no saps quants kilòmetres arribaràs a fer, no saps cap on aniràs, ni on acabaràs, ni quan et trobaràs el final. Aquesta és la història de quatre camins que en un punt s’uneixen. Hi trobarem riures, plors, fe, il·lusió, desesperació, oportunitats, decepcions, lluites, penes, alegries però per sobre de tot amor, molt d’amor.

Kilòmetres és la història d’una família i del seu particular viatge, explicada per Meritxell Yanes – la Meri, com li diuen a casa-, que des de la seva pròpia veu, amb honestedat i tendresa, ens fa recórrer les passes d’aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres.


- - - 

20h Obertura portes + Zona Bistrovan

22h Comença l'espectacle 

Més informació a la web del festival