Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

KL'AA, LA NOSTRA CANÇÓ de Inspira Teatre

Familiar, Teatre

  • KL'AA, LA NOSTRA CANÇÓ de Inspira Teatre
  • KL'AA, LA NOSTRA CANÇÓ de Inspira Teatre

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: TMC - Sala Centru

De diumenge 20 de març 2022, 12:00 h a 12:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de març
12:00 h
Finalitzat
Kl'AA, la teva cançó és un viatge musical per la descoberta del món. És una experiència visual i sonora que reivindica la veu com a... Llegir més

Kl'AA, la teva cançó és un viatge musical per la descoberta del món. És una experiència visual i sonora que reivindica la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle d’identitat.


 A poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc.


Inspira Teatre ha participat en diverses fires i festivals. Els seus pilars són la música, el teatre i el moviment. La companyia ha buscat sempre ser propera als nens i nenes per estar al servei del seu “estar creixent” i intentar despertar i estimular el ciutadà somiador que són. Kl’aa, la teva cançó és el seu primer espectacle sense text que ha rebut el Premi Feten 2020 al Millor espectacle per la Petita Infància.


  • L'entrada és gratuïta fins a dos anys per nens que no ocupen seient. A partir de dos anys amb l'entrada o abonament tenen reservat seient.


Intèrprets: Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer

Direcció: Clàudia Moreso

Direcció musical i composició: Viv Manning 

Escenografia: Martí Doy

Disseny de llums i tècnic so: Guillem Bonfill 

Espai sonor: Àlex Cabrer

Disseny gràfic: Laia Carrera 

Fotografia: Martí Mira i Ana Zaragoza 

Vídeo: Ricardo Salas

Producció: Inspira Teatre