Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La bella durmiente, directe Royal Òpera House

Cine, Dansa, Música, Teatre

  • La bella durmiente, directe Royal Òpera House
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Vilanova i la Geltrú

Lloc: Sant Gervasi 41

Inici: dijous 16 de gener 2020, 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 16 de gen.
20:15 h
Esdeveniment finalitzat
Viatja amb el Royal Ballet a un món encantat de princeses i fades padrines a la històrica producció de Marius Petipa amb música de... Llegir més

Viatja amb el Royal Ballet a un món encantat de princeses i fades padrines a la històrica producció de Marius Petipa amb música de Txaikovski.

Aquesta producció de la Bella Dorment porta delectant al públic de Covent Garden des de 1946. Un clàssic del ballet rus que va coronar a
Royal Ballet en la seva nova seu, després de la Segona Guerra Mundial, com gran companyia a nivell mundial. Seixanta anys després, el 2006, s’ha rescatat la posada en escena original, tornant als magnífics dissenys d’Oliver Messel i als enlluernadors vestits.

La gran partitura de Pyotr Il’yich Txaikovski i la coreografia original de Marius Petipa combinen a la perfecció amb les variacions creades per a The Royal Ballet per Frederick Ashton, Anthony Dowell i Christopher Wheeldon.
Un ballet que encisa a tot aquell que ho veu.,