Esdeveniment finalitzat

La Bella i la Bèstia, el musical

Teatre

  • La Bella i la Bèstia, el musical

Ciutat: Barcelona

Lloc: C/.Feliu i Codina, 7

De dissabte 12 gener 2019, 18:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El Grup de Teatre Musical de Lluïsos d'Horta, tornen a representar La Bella i la Bèstia, el musical. Tota la recaptació... Llegir més

El Grup de Teatre Musical de Lluïsos d'Horta, tornen a representar La Bella i la Bèstia, el musical. Tota la recaptació es en favor de La Marató de TV3, que aquest any dedica la recaptació a la investigació contra el Càncer: La investigació dona vida!

  • Direcció Coreogràfica: Manel Sierra
  • Direcció Vocal: Sergi Fontanals
  • Direcció: Paula Casanovas

L'obra es representarà el dissabte 12 i el diumenge 13 de gener de 2019, a les 18:00h.

Preus (Per a totes les sessions): Socis: 10,00€ - No Socis: 12,00€

Sinopsi: En un poblet de França, dins d’un magnífic castell, vivia un príncep egoista i malcriat que malgrat tenir tot allò que podia desitjar, tractava malament a tothom.

Una nit, una bruixa va llençar un malefici sobre ell i tots els que vivien al castell. Com a càstig el príncep va ser condemnat a ser una Bèstia i només podria lliurar-se del malefici si aprenia a estimar i aconseguia que algú l’estimes abans que caigués l’últim pètal d’una rosa encantada.

Passats deu anys, una jove anomenada Bella arriba al castell per salvar el seu pare, que es presoner de la Bèstia. Diuen que la bellesa es troba a l’interior. Aconseguirà Bella trencar el malefici?

No us perdeu la gran història d’amor que mai podreu oblidar de la Bella i la Bèstia, un fantàstic musical amb veus en directe.

Esperem que gaudiu de l’espectacle!!!