Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Boheme (En directe desde la Royal Opera House de Londres)

Cine, Música

  • La Boheme (En directe desde la Royal Opera House de Londres)
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Plaça Marcer, 7 08810

Inici: dimecres 29 de gener 2020, 20:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 29 de gen.
20:45 h
Esdeveniment finalitzat
La gran tragèdia romàntica de Puccini ambientada al París Bohemi, en una impressionant producció de Richard Jones protagonitzada... Llegir més

La gran tragèdia romàntica de Puccini ambientada al París Bohemi, en una impressionant producció de Richard Jones protagonitzada per Sonya Yoncheva i Charles Castronovo.

Richard Jones capta a la perfecció la simbiosi entre tragèdia i comèdia a La Bohème. Una anàlisi exhaustiva de l’obra de Puccini, dels seus personatges, sobretot el de la commovedora Mimi i l’encantadora Musetta. Els dissenys de Stewart Laink marquen el contrast entre la pobresa dels àtics bohemis i l’esplendor de les botigues de la burgesia parisenca en el dia de Nadal.

La partitura de Puccini és una obra mestra en la qual destaquen àries com la de Rodolfo i Mimi en l’acte I, el cor a l’acte II o l’escruixidora escena de la mort de Mimi, amb la qual ni el mateix compositor va poder contenir les llàgrimes.
La Bohème es va estrenar al Teatre Regio de Torí l’1 de febrer de 1896. Un any més tard es va representar al Covent Garden. Aquesta producció és una de les òperes més estimades i interpretada a Royal Opera House.

Gènere:Òpera
Durada:155 min
Repartiment:Sonya Yoncheva, Charles Castronovo, Andrzej Filonczyk, Aida Garifullina, Gyula Nagy, Peter Kelln
Música:Giacomo Puccini
Director de escena:Richard Jones
Director d’orquestra:Emmanuel Villaume
Distribuidora:Versión Digital