Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La calúmnia

Teatre

Entràpolis
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer de Santa Magdalena, 12

De divendres 6 de desembre 2019, 21:30 h a 23:15 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 6 de des.
21:30 h
Esdeveniment finalitzat
ds. 7 de des.
21:30 h
Esdeveniment finalitzat
dg. 8 de des.
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
De com una mentida pot descobrir una veritat. De com la innocència pot ser la més cruel jutgessa. De com una entremeliadura d'infants... Llegir més

De com una mentida pot descobrir una veritat. De com la innocència pot ser la més cruel jutgessa. De com una entremeliadura d'infants pot destruir la vida d'uns adults...De com... De com...

Produït i dirigit per Herman Shumlin, The Children's Hour es va estrenar el 20 de novembre de 1934 al Maxine Elliott Theater de la ciutat de Nova York. 

El drama de tres actes va tancar al juliol de 1936 després de 691 representacions, sense deixar de crear certa polèmica pel seu fil argumental.

Personalment, crec que és molt respectuosa amb el tema. I avui, en ple segle XXI, crec que l'amor ha de ser lliure de manifestar-se amb tots els seus drets. Al 1961 es fa una segona versió cinematogràfica, dirigida per Billy Wilder i interpretada per Shirley MacLaine i Audrey Hepburn.