Esdeveniment finalitzat

LA CANTANT CALBA

Teatre

  • LA CANTANT CALBA

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer d'Antoni de Capmany, 72-76.

Inici: diumenge 5 de maig 2019, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
A càrrec del Grup de Teatre de 5 a 7 del CCSantsLa cantant calba és un joc de contradiccions, d’inconseqüències, amb un devenir inesperat,... Llegir més

A càrrec del Grup de Teatre de 5 a 7 del CCSants

La cantant calba és un joc de contradiccions, d’inconseqüències, amb un devenir inesperat, i ens expressa fonamentalment dues idees: d’una banda la insubstancialitat de la vida burgesa quotidiana, personalitzada inicialment (escena 1) en el matrimoni Smith -anglès-; de l’altra, la desconeixença mútua, la impossibilitat de comunicació, personalitzada (escena IV) pel matrimoni Martin -anglès-.

Res no té sentit, tot és absurd. Tothom està aïllat, cada personatge parla d’un llenguatge subjectiu i incomprensible per als altres. Aquests dos temes, expressats humorísticament -amb un humor molt personal-són ampliats, quan a la base social, amb el Bomber (?) i Mary. En la nostra representació ens hem permès afegir-hi dos personatges (la Cuinera i la Institutriu) procurant mantenir la pauta general de l’autor. Tot plegat s’entrellaça al llarg de l’obra i desemboca en el frenesí final, recerca desesperada i inútil d’un camí en la obscuritat.