Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA CASA DE LES BERNARDETES

Teatre

  • LA CASA DE LES BERNARDETES

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De dissabte 21 de maig 2022, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 21 de maig
20:00 h
Finalitzat
LA CASA DE LES BERNARDETES A casa de la Bernarda estan de dol. Les joves Bernardetes ho tenen tot prohibit , especialment l´amor.... Llegir més

LA CASA DE LES BERNARDETES

A casa de la Bernarda estan de dol. Les joves Bernardetes ho tenen tot prohibit , especialment l´amor. No hi pot entrar res ni ningú que els hi recordi. Són moments molts difícils per a totes elles, que no entenen perquè han de renunciar al meravellós regal que la joventut els hi posa al davant.

Basada en el clàssic "La Casa de Bernarda Alba" de Federico García Lorca i en clau de comèdia, ``La Casa de les Bernardetes`` ens apropa a la problemàtica i la repressió que vivien antigament les dones, especialment en l’entorn rural. També s’aborden les relaciones generacionals, mares, filles i netes tenint en compte la influència que tenien les àvies en la cura de les noies, sempre vetllant pel seu benestar encara que xoquessin de cara amb les seves mares. En resum, una comèdia familiar escrita per una dona (Maite Buenafuente), feta per dones i adreçada especialment a les dones i als que viuen amb elles.