Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La castanyera

Familiar

  • La castanyera
  • La castanyera

Ciutat: Sant Cugat del Vallès

Lloc: Teatre Can Ninot

De diumenge 23 d’octubre 2022, 12:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’estiu arriba al seu final. Els boscos es preparen per al fred de l’hivern, el canvi de fulles i dels suculents fruits com les castanyes,... Llegir més

L’estiu arriba al seu final. Els boscos es preparen per al fred de l’hivern, el canvi de fulles i dels suculents fruits com les castanyes, nous i les avellanes.La Quimeta va anar ahir a collir castanyes i avui ha decidit cuinar-les. Clar que perquè quedin ben tendres s’han de tenir una bona estona al foc, així que paciència… La Quimeta sap exactament el temps que les castanyes necessiten per quedar bones i és, exactament, el temps que triga a explicar un conte molt especial: el conte de “La castanyera perduda”.

A la Quimeta aquest conte li va explicar la seva iaia i en ell coneixerem la història d’una entranyable castanyera que coneix el camí que duu fins a un castanyer.

Una malvada bruixa li roba les castanyes i li llença un malefici: li fa oblidar el camí fins el castanyer. Gràcies a l’ajut d’una nena, iniciarà el camí fins al castanyer per poder collir el preuat fruit. 


Companyia: Sim Salabim

Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€