Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La Ciutat Llunyana

Teatre

  • La Ciutat Llunyana

Ciutat: Barcelona

Lloc: C/.Feliu i Codina, 7

Inici: diumenge 15 de març 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de març
19:00 h
Finalitzat
La productora Oblideu-vos de Nosaltres presenta l'estrena de La Ciutat Llunyana, un espectacle musical sobre el final del paral·lel,... Llegir més

La productora Oblideu-vos de Nosaltres presenta l'estrena de La Ciutat Llunyana, un espectacle musical sobre el final del paral·lel, escrit i dirtigit per Evelyn Arèvalo, i interpretat pèr Mireia Ros i Martirià de Borja.

Qui pogués oblidar la ciutat que s'enfonsa! Més llunyana, més lliure, una altra n'hi ha, potser,que ens envia, per sobre d'aquest temps presoner...
Màrius Torres

Sinopsi: 20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada per les tropes franquistes. Els bombardejos li han girat la cara als carrers de la ciutat, però la Rosalita Lulú,cupletista del Paral·lel en hores baixes, i en Constantí Canals, el seu pianista, es disposen a començar a assajar un nou espectacle al teatret que, des de ja fa 15 anys, posseeix i dirigeix la Rosalita.

Preus: Socis 8,00€ - No Socis 12,00€