LA CIUTAT LLUNYANA

Música, Teatre

  • LA CIUTAT LLUNYANA
  • LA CIUTAT LLUNYANA

Ciutat: Sentmenat

Lloc: Teatre del Coro

De diumenge 8 de novembre 2020, 18:30 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada per les tropes franquistes. Els bombardejos li han girat la cara als carrers de la... Llegir més

20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada per les tropes franquistes.

Els bombardejos li han girat la cara als carrers de la ciutat, però la Rosalita Lulú, cupletista del Paral·lel en hores baixes, i en Constantí Canals, el seu pianista, es disposen a començar a assajar un nou espectacle al teatret que, des de ja fa 15 anys, posseeix i dirigeix la Rosalita. Volen fer una cosa diferent, un espectacle que, d'alguna manera i a través dels cuplets, parli d'ells i de la realitat que els envolta. En Constantí creu que no és el moment adequat per implicar-se en una empresa d'aquestes dimensions però la Rosalita, en canvi, creu que és, justament, el millor moment per fer-ho i vol incloure al repertori cançons descaradament irreverents i en català.

Els assajos es succeiran entre els cuplets, les bombes, els records d'uns temps passats, els dubtes del present, la incertesa d'un futur que ja es dibuixa massa negre i unes trucades telefòniques misterioses.

Acompanyarem a la Rosalita, a en Constantí i al seu teatret del Paral·lel fins al 24 de gener de 1939; dia de l'últim bombardeig franquista i de la caiguda definitiva de Barcelona.