Esdeveniment finalitzat

La Dama de PIcas (Òpera en directe Royal Opera House)

Cine, Concerts, Culturals, Dansa, Teatre

  • La Dama de PIcas (Òpera en directe Royal Opera House)

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Plaça Marcer, 7 08810

Inici: dimarts 22 gener 2019, 19:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L'ÒPERA MÉS AMBICIOSA D'Txaikovski CONTÉ PART DE LA SEVA MILLOR MÚSICA I CONSTITUEIX UN PODERÓS ESTUDI DE L'OBSESSIÓ DESTRUCTIVA.A... Llegir més

L'ÒPERA MÉS AMBICIOSA D'Txaikovski CONTÉ PART DE LA SEVA MILLOR MÚSICA I CONSTITUEIX UN PODERÓS ESTUDI DE L'OBSESSIÓ DESTRUCTIVA.

A la intensa òpera d'obsessió i elements sobrenaturals de Txaikovski, Gherman es troba atrapat entre la dona que estima i una fixació destructiva. La Dama de Piques es basa en un relat breu de Puixkin i arriba a la Royal Opera House en una nova producció que ja ha obtingut ressenyes amb cinc estrelles a Amsterdam.

La producció està ambientada en 1890, l'any de l'estrena de l'òpera. En el seu estudi, Txaikovski imagina que l'òpera cobra vida com la seva pròpia història, amb els seus personatges expressant els seus desitjos insatisfets. Aleksandrs Antonenko i Eva-Maria Westbroek encapçalen el repartiment juntament amb el Royal Opera Chorus, tots dirigits per Antonio Pappano, director musical de The Royal Opera. Es tracta d'un relat apassionant d'un artista creatiu torturat i un exemple irresistible de relat gòtic.