LA DAMA KANTERINA

Concerts, Música

  • LA DAMA KANTERINA

Ciutat: Terrassa

Lloc: Auditori de Terrassa

De diumenge 4 de febrer 2024, 12:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
De La companyia Ai,Carai!Liliana Navarrete Fa, Dama Kanterina Sílvia Blàvia, Princesa Griselda Jordi Armengol, piano La Dama Kanterina... Llegir més

De La companyia Ai,Carai!

  • Liliana Navarrete Fa, Dama Kanterina
  • Sílvia Blàvia, Princesa Griselda
  • Jordi Armengol, piano

La Dama Kanterina es una princesa que viu tancada al seu castell.

Envoltada de màgia, música, cant i luxes, espera i desespera mentre canta dolçament l'arribada del seu estimat príncep blau, que la salvarà de la seva avorrida existència...

Les coses, però, no són com ella somia, i un bon dia apareix per aquelles contrades una princesa viatgera, valenta, decidida i divertida, que destorba, de cop, la seva zona de confort... Què passarà?

Un viatge per les emocions, la confiança, l'amistat i l'empoderament, envoltat de música clàssica, música folk i riures!

La companyia Ai,Carai! va començar el seu camí ara fa 34 anys, oferint espectacles d'animació infantil i familiar, de carrer i de sala, així com contacontes, sempre amb la mirada educativa al darrera de cada espectacle creat i mimat en cada detall.

En aquesta ocasió presenten la nova producció "la Dama Kanterina", obra creada per dur la música clàssica i el cant líric al cor dels més petits, darrera un missatge educatiu que abasta des de l'educació emocional fins l'empoderament, l'amistat i la confiança, sense oblidar-nos del vital i necessari, sentit de l'humor!


Espectacle recomanat a partir de 7 anys