Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La deessa de les pells

Culturals, Teatre

  • La deessa de les pells
  • La deessa de les pells
  • La deessa de les pells

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 24 d’octubre 2021, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 24 d’oct.
18:30 h
Finalitzat
La 2a edició de la Mostra TASQ comença amb una obra d'alt voltatge. Magret Companyia Teatral ens porta La deessa de les pells a Sant... Llegir més

La 2a edició de la Mostra TASQ comença amb una obra d'alt voltatge. Magret Companyia Teatral ens porta La deessa de les pells a Sant Quirze. Està basada en l'obra teatral La Venus a la Fourrure de David Ives que es va inspirar en la novel·la La venus de les pells de l'autor austríac Leopold Sacher-Masoch i que va donar nom al masoquisme.

  • Un teatre. Un director, Thomas, que al final d'una tarda d'audicions, cansat i desanimat perquè cap noia està a l'altura d'interpretar el paper protagonista de la seva obra, es disposa a marxar cap a casa. En l'últim moment apareix Vanda, una jove actriu que és tot el que ell detesta: ordinària, vulgar, sense cervell, però que no s'aturarà fins a aconseguir el paper.
    A través d'una increïble metamorfosis, proveïda d'accessoris i disfresses, entra en el personatge recitant cada línia del guió.

Els components de Magret Companyia Teatral són Gregori Escalona i Marta Escudé


Abonaments

De la mateixa manera que la temporada passada, posem a la venda un abonament individual al preu de 30€. En aquesta obra l'abonament es pot adquirir comprant a la vegada l'entrada per l'obra. Des de l'organització facilitarem per correu un codi als abonats perquè puguin introduir-lo en el moment de reservar l'entrada a les següents obres i els surti de franc.

L'abonament no dona dret a tenir reserva de seient. És un pagament avançat i reduït per a les 6 obres, però serà necessari fer la reserva del seient a cada obra per assegurar-se l’entrada. El nombre d'abonaments en venda és limitat.