Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La Deessa de les pells

Teatre

  • La Deessa de les pells

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De diumenge 6 de febrer 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 6 de febr.
18:00 h
Finalitzat
Un teatre. Un director, Thomas, que al final d’una tarda d’audicions, cansat i desanimat perquè cap noia està a l’alçada d’interpretar... Llegir més

Un teatre. Un director, Thomas, que al final d’una tarda d’audicions, cansat i desanimat perquè cap noia està a l’alçada d’interpretar el paper protagonista de la seva obra, una adaptació de “La Venus de les Pells”, que va donar origen al sadomasoquisme, es disposa a marxar cap a casa. En l’últim moment apareix Vanda, una jove actriu que és tot el que ell detesta: ordinària, vulgar, sense cervell, però que no s’aturarà fins aconseguir el paper.

A través d’una increïble metamorfosis, proveïda d’accessoris i disfresses, entra en el personatge recitant cada línia del guió. Ella és el que estava buscant i mentre el càsting s’allarga sorgeix entre ells un joc de poder i seducció, on la realitat i ficció es barregen i els rols de director i actriu, dominador i dominat encara estan per decidir.


+info www.salacrespi.com