Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La (des)educació de Cameron Post

Cine

  • La (des)educació de Cameron Post
  • La (des)educació de Cameron Post

Ciutat: Barcelona

Lloc: Lluïsos d'Horta

Inici: dimecres 16 de novembre 2022, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 16 de nov.
19:30 h
Finalitzat
Dins del cicle XIX Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula LA (DES)EDUCACIÓ DE CAMERON POST... Llegir més

Dins del cicle XIX Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula LA (DES)EDUCACIÓ DE CAMERON POST de Desiree Akhavan.

Presentació i col·loqui a càrrec de Miss Raisa, artista i escriptora.

Sinopsi: Una jove és obligada per la seva família a entrar en un centre religiós de teràpia per reorientar la sexualitat de joves homosexuals. Amb un to alhora emotiu i sobri, la directora retrata les condicions d'aquest tipus de camps des de l'experiència de la protagonista i els seus companys. La jove s’enfronta a la pèrdua i al dolor, alhora que aprèn el significat de l’empoderament gràcies a una creixent confiança en la seva pròpia identitat.

Un film atrevit que tracta un tema polèmic com és la teràpia de reorientació sexual, una sèrie de mètodes pseudocientífics enfocats al canvi d’orientació sexual que encara avui dia es practiquen en alguns estats dels Estats Units.