Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La dignitat humana com a fonament d'una nova economia

Altres

  • La dignitat humana com a fonament d'una nova economia
  • La dignitat humana com a fonament d'una nova economia
Exhaurides

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre l'Aliança del Poblenou

De dijous 12 de març 2020, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 12 de març
19:30 h
Finalitzat
"L’objectiu d’aquesta conferència és fixar pautes que permetin prendre decisions económiques responsables tant a escala personal com... Llegir més

"L’objectiu d’aquesta conferència és fixar pautes que permetin prendre decisions económiques responsables tant a escala personal com institucional. La impartirà Joan Antoni Melé, professional del sector de la banca amb més de quaranta anys d’experiència. Ha estat sotsdirector general de Triodos Bank a Espanya, membre del seu comitè executiu i vicepresident de la Fundació Triodos. Actualment concentra la seva activitat en la tasca de formació i divulgació sobre temes d’economia conscient, empreses sostenibles i educació en valors. Aportarà la seva visió del sector de la banca, tant des de la perspectiva tradicional com de la banca ètica, aixi com la seva aposta per la Dignitat i Etica humanes com la ratio i fonament d,una nova Era Económica.