Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA DISPUTA

Teatre

  • LA DISPUTA
  • LA DISPUTA
  • LA DISPUTA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 4 de maig 2024, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de maig
20:00 h
Finalitzat
Amb aquest magnífic Voltaire Rousseau de Jean-François Prévand, assistim a un veritable duel verbal intens, vibrant, ferotge i alhora... Llegir més

Amb aquest magnífic Voltaire Rousseau de Jean-François Prévand, assistim a un veritable duel verbal intens, vibrant, ferotge i alhora divertit, entre dues figures emblemàtiques de la Il·lustració: dos grans filòsofs, dos immensos escriptors, dos conceptes del mon i de la societat; conceptes que, a penes morts tots dos el 1778, alimentaran els ideals de la Revolució francesa (1789). Dues concepcions del món i de la societat molt oposades; Prévand ens posa al davant de dues facultats: la raó i l´emoció. Però tampoc s´atura aquí. L´obra, per tal de no deixar a l´aire cap element essencial, ens parla de la creença en Déu, l´educació, la propietat, la cultura, el teatre, les arts, la tolerància, la llibertat, la república i la igualtat. Els espectadors hi trobaran un coneixement precís, no tan sols de les dues personalitats, sinó de les preocupacions socials i intel·lectuals del Segle de les Llums, que malgrat els anys que ens en separen, estan ben poc allunyades de les nostres d’avui.

Josep Maria Flotats


Autoria: Jean-François Prévand

Dramatúrgia i direcció: Josep Maria Flotats

Intèrprets: Josep Maria Flotats i Pep Planas

Distribució: Sergi Calleja

Producció: Teatre Romea


Anticipada: 20 €

Taquilla: 22 €


90 minuts

CATALÀ 

SALA GRAN