LA DOLCE VITA - Swing Italià Old School - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars

Concerts

  • LA DOLCE VITA - Swing Italià Old School - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars
  • LA DOLCE VITA - Swing Italià Old School - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars
  • LA DOLCE VITA - Swing Italià Old School - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Pati del Castell Nou

Inici: divendres 22 de juliol 2022, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Barcelona ens va acollir ja fa molts anys i li intentem tornar una miqueta de tot el que ens ha donat amb la música que escoltàvem... Llegir més

Barcelona ens va acollir ja fa molts anys i li intentem tornar una miqueta de tot el que ens ha donat amb la música que escoltàvem a la ràdio quan, de petits, anàvem a la platja amb tota la família muntats en una 500! La Dolce Vita és un quintet que proposa temes clàssics de la música italiana. Interpretem temes tant de Swing dels anys ‘50 d’autors com Paolo Conte i Renato Carosone, sense desdenyar a cançons més pop com Mina i Adriano Celentano. Guitarra, baix i bateria fan costat al cant i als solos de trompeta, traslladant-te a un món vintage i seductor. La veu de Miss Leila fusiona el món d’abans amb el d’avui, et deixa sense frens i amb unes ganes boges de gaudir, riure i ballar.


CICLE 4C
Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou
Aquest juliol, per segon any, omplirem el pati del Castell Nou d’un ambient íntim, glamurós, musical, festiu, alegre i molt, molt especial. Quatre concerts pensats específicament per l’espai, amb el públic en format bar concert (amb cadires i taules baixes) perquè la música es pugui acompanyar d’una copa per acabar d’arrodonir l’experiència.

A cada concert tindrem una cocktail van (una caravaneta de cocktails) que permetrà que el públic gaudeixi del concert amb una copa de luxe a les mans.

Les nits d'estiu ara son nits 4C! 

10€ només concert
15€ concert + copa