Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La dona del 600

Culturals, Teatre

  • La dona del 600

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De diumenge 19 de gener 2020, 18:00 h a 19:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 19 de gen.
18:00 h
Finalitzat
En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol, i passa... Llegir més

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol, i passa les hores com aquell qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse, metgessa sense fronteres que passa més temps lluny que no pas a prop, arriba de visita per trobar, al bell mig del menjador… un Seat 600! Un 600 que és idèntic al que la seva mare va conduir durant més de 40 anys.
El vehicle supervendes dels 60 engegarà una còmica discussió plena d’ironia intel·ligent i dolça nostàlgia entre el pare i les seves filles, que treuran els drapets al sol alhora que recordaran la història familiar. Rebrà fins i tot l’exmarit de la Pilar, l’altra filla d’en Tomàs, que... per què està a casa de l’exsogre?