Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La formiga Pipa (titelles)

Familiar, Teatre

  • La formiga Pipa (titelles)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala Toni Montal - LA CATE

De diumenge 12 de desembre 2021, 12:00 h a 12:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de des.
12:00 h
Finalitzat
LA FORMIGA PIPA Cia. La Closca Diumenge 12 de desembre A les 12h Sala Toni Montal Titelles Sinopsi Un matí, la formiga Pipa, cansada... Llegir més

LA FORMIGA PIPA

Cia. La Closca

Diumenge 12 de desembre

A les 12h

Sala Toni Montal

Titelles

Sinopsi

Un matí, la formiga Pipa, cansada de tant feinejar decideix escapar-se del formiguer i viure una aventura. La Misto, una cuca de llum, li proposa anar a jugar però pel camí es perd i la Pipa es queda tota sola. Caminant, ensopega amb el Palet, un insecte pal molt curiós amb el que per fí aconsegueix jugar i fins i tot cantar. Aviat es fa fosc i la Pipa passa la seva primera nit fora del formiguer; veu estrelles, aranyes fent teranyines, sent un mussol... i descobreix que de nit, hi ha tot un mon que ella desconeixia. L'endemà descobreix el pa de formiga, i convençuda que les seves companyes i la reina mai han tastat res tan bó, decideix tornar al formiguer.

Autora, narradora i manipuladora: Pilar Casalengua

Escenografia, titelles i direcció: Xavier García

Producció: CIA. LA CLOSCA

Durada de l'espectacle: 40 minuts

6 €. Socis: 4€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia del concert, a la taquilla.