Esdeveniment finalitzat

La Forza del Destino (Òpera en directe Royal Opera House)

Cine, Concerts, Culturals, Dansa, Música, Teatre

  • La Forza del Destino (Òpera en directe Royal Opera House)

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

Inici: dimarts 2 d’abril 2019, 19:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Christof Loy DIRIGEIX A UN REPARTIMENT CANTANTS ple d'estrelles, AMB LA PRESÈNCIA DE Anna Netrebko, JONAS KAUFMANN I Ludovic Tézier,... Llegir més
Christof Loy DIRIGEIX A UN REPARTIMENT CANTANTS ple d'estrelles, AMB LA PRESÈNCIA DE Anna Netrebko, JONAS KAUFMANN I Ludovic Tézier, A LA ÈPICA ÒPERA DE VERDI, DIRIGIDA PER ANTONIO Pappano.

Leonora s'enamora de Don Álvaro, però quan el seu pare prohibeix el seu matrimoni, un fatal accident desencadena un drama d'obsessió, venjança i tragèdia. Jonas Kaufmann i Anna Netrebko protagonitzen l'epopeia de Verdi La forza del destí, una òpera que exigeix el màxim dels cantants per a la seva poderosa música i el més rotund tractament teatral per el seu relat d'una amarga venjança que es porta a terme més enllà de la distància i el temps.

La producció arriba a The Royal Opera a una sensacional posada en escena procedent d'Amsterdam, ple de colorit i acció. Està dirigida escènicament per Christof Loy i musicalment per Antonio Pappano, director musical de The Royal Opera.