Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La gata que volia canviar la història

Culturals, Dansa

  • La gata que volia canviar la història
  • La gata que volia canviar la història
  • La gata que volia canviar la història

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dimecres 6 de desembre 2023, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 6 de des.
18:00 h
Finalitzat
Hora: 18 h Preu: 6,30 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 50 minuts Idioma: català Coreografia i direcció: Thomas Noone Ajudantia... Llegir més

Hora: 18 h

Preu: 6,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 50 minuts

Idioma: català

Coreografia i direcció: Thomas Noone

Ajudantia de direcció: Alba Barral

Composició musical: Jim Pinchen

Dramatúrgia: Montse Puga

Interpretació: Berta Martí, Joel Mesa, Hector Puigdomènech, Eleonora Tirabassi

Companyia: Thomas Noone/Dansa

Destinataris: a partir de 4 anys

Un nou espectacle de titelles, dansa i visuals per a tots els públics

Basat en un conte hindú

Espectaculars titelles d’animals per a una història d’amistat, confiança i col·laboració

Descripció: La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí és una història de quatre animals que viuen en un arbre banià. No són amics, són més aviat preses i depredadors. Tots viuen amb una mica de por a l’animal que està per sobre d’ells en l’arbre, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau en un parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai li matarà. Després de l’incident, la gata intenta fer-se amiga del ratolí, però ell mai acaba de confiar i és finalment el mussol qui hi intervé.

La història pretén parlar sobre confiança i lleialtat en contrast amb les lleis de la naturalesa. L’obra compta amb els quatre ballarins que manipulen els titelles, una escenografia modular que representa l’arbre banià i situacions intel·ligibles entre els personatges, com el conflicte de la gata i el ratolí.

L’esperit dels contes hindús consisteix a plantejar preguntes sobre la moral i el raonament dels personatges. La gata es qüestiona els rols establerts i el camí triat per a ella, el mussol és rigorós amb les regles (que l’afavoreixen bastant), i el llangardaix que no vol cap mena d’esforç i el ratolí està massa espantat per intentar-ho.