Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"La guerra, quin joc de disbarats" i "En Joan Silencis"

Familiar, Teatre

  • "La guerra, quin joc de disbarats" i "En Joan Silencis"

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dissabte 3 de juny 2023, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 3 de juny
18:00 h
Finalitzat
Escola de Teatre de l'Espai d'Arts EscèniquesPresentació de les obres del curs 2022-23Grup T1 dijous La guerra, quin joc de disbaratsAquesta... Llegir més

Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques

Presentació de les obres del curs 2022-23


Grup T1 dijous La guerra, quin joc de disbarats

  • Aquesta obra és una sàtira contra la guerra i pot ajudar-nos a reflexionar sobre la inutilitat i la gran bestiesa que representa aquesta, perquè per matar una persona mai no tindràs justificació i només els ximples poden trobar un motiu per fer la guerra. Tot plegat és un gran disbarat i fins i tot els més petits ho saben.


Grup T1 dimecres En Joan Silencis

  • El Joan parla poc i fluixet o potser és el món que l’envolta que és massa caòtic i sorollós. Diuen que la majoria té la raó, o potser no. Una tendra reflexió sobre el sorollós món en el qual vivim, sobre com és de difícil anar a contracorrent, i sobre com hi ha persones amb prou valor per fer-ho.

Serà una sessió amb les dues obres i, per tant, l'entrada del públic serà a les 18.00 h i la sortida al final de la segona obra.