Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La habitación de María | TAE

Teatre

  • La habitación de María | TAE

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal

De divendres 12 de novembre 2021, 21:00 h a 22:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 12 de nov.
21:00 h
Finalitzat
La cèlebre escriptora Isabel Chacón fa avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, que no va poder recollir en persona... Llegir més

La cèlebre escriptora Isabel Chacón fa avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, que no va poder recollir en persona per l'agorafòbia que pateix, celebra avui el seu aniversari sense cap mena d'acte públic, ni familiar, com és habitual en els últims anys. Són 43 anys, concretament, els que Chacón porta reclosa en el seu domicili per la seva condició. La planta 47 d'un gratacel madrileny s’ha convertit en la seva fortalesa. Aquesta mateixa nit es produeix un incendi i tots els inquilins són obligats a evacuar l'immoble. Però per a l’Isabel això és impossible, senzillament “no pot” sortir de casa.
A mesura que les flames vagin arribant al terrat, Chacón haurà de prendre la decisió més important de la seva vida afrontant amb un intel·ligent sentit de l'humor les seves pors, els seus fantasmes, i tots els traumes que li han portat a aquesta cruïlla, abans que sigui massa tard. La gran Concha Velasco és l’encarregada de posar-se a la seva pell en un monòleg magistral que ens farà plantejar-nos qüestions transcendentals en clau de comèdia.
----
Autoria: Manuel Martínez Velasco
Direcció: José Carlos Plaza
Interpretació: Concha Velasco
Disseny de l’escenografia i il·luminació: Paco Leal
Vídeo escena: Bruno Praena
Fotografia: Sergio Parra
Productor: Jesús Cimarro
Disseny gràfic: David Sueiro
Una producció de Pentación Espectáculos