Esdeveniment finalitzat

LA JAULA DE LAS LOCAS

Teatre

  • LA JAULA DE LAS LOCAS
Exhaurides

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De diumenge 27 d’octubre 2019, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 27 d’oct.
19:00 h
Esdeveniment finalitzat
Era mes de setembre de l’any 2014 quan vaig rebre una trucada de la teatr’era, una gent deCastellvell que no em coneixen de res.... Llegir més

Era mes de setembre de l’any 2014 quan vaig rebre una trucada de la teatr’era, una gent deCastellvell que no em coneixen de res. alguns dels seus components m’havien vist uns anys abans en el musical mar i cel que vaig interpretar amb el grup de teatre de Vilaplana. buscaven una persona que els dirigís.

La sorpresa va ser majúscula, doncs, tenien moltes semblances amb aquella gent del meu poble que m’havien donat una oportunitat quan jo només tenia setze anys i començava a despertar una curiositat inusual, quasi malaltissa, pel teatre. desprenien el mateix entusiasme i la mateixa passió.

Diuen que a la vida “és tanquen portes i s’obren grans finestrals”. la teatr’era no m’ha obert un finestral, m’ha obert tot un món al meu davant.

Després de l’èxit aconseguit amb el florido pensil, el nostre primer treball plegats, ara, ens endinsem en un muntatge totalment diferent.

Un muntatge que ens ha portat molts mesos de feina i que actors, tècnics i muntadors s’hi han deixat la pell.

Estic segur que aquesta jaula de las locas farà les delícies de tots vosaltres. la passió per les arts escèniques que desprenen els components de la teatr’era és un regal a l’abast de molt pocs. us ho puc assegurar.

Gràcies, teatr’erus, per la confiança que heu dipositat em mi, per fer-me partícip i per deixar-me acompanyar-vos en aquest meravellós viatge. un regal poder-vos gaudir des de la direcció com des de l’escenari.