Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA LAIA i EL FANTASMA

Familiar

  • LA LAIA i EL FANTASMA
  • LA LAIA i EL FANTASMA
  • LA LAIA i EL FANTASMA

Ciutat: Sant Joan de Vilatorrada

Lloc: Teatre Ateneu La Verbena

De diumenge 6 de febrer 2022, 12:00 h a 12:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 6 de febr.
12:00 h
Finalitzat
La Laia i el fantasma o El fantasma castigat és un deliciós espectacle de titelles que ha resistit el pas del temps i totes les modes... Llegir més

La Laia i el fantasma o El fantasma castigat és un deliciós espectacle de titelles que ha resistit el pas del temps i totes les modes i s’ha convertit en un clàssic. Un veritable plaer pels amants dels putxinel·lis tradicionals.

La Laia es queda a dormir a ca l'avi Vicenç, però hi ha algú a qui no li agrada la seva visita, i es disfressa de fantasma amb la intenció de fer-li por. Gràcies a Panxito i a l'ajuda del públic, el fals fantasma serà desemmascarat.

Un conte de putxinel.lis interactiu on els nens i nenes animen constantment als seus personatges i on els crits i les rialles es barregen amb els somriures dels adults, en un espectacle participatiu que es desenvolupa a un ritme molt alt.