La Marató de TV3: Xerrada/ Taller : la salut sexual i reproductiva (SSIR)

Formació

  • La Marató de TV3: Xerrada/ Taller : la salut sexual i reproductiva (SSIR)

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Salut Pastor de la Patronal

De dijous 14 de desembre 2023, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Xerrada gratuïta i solidària amb la Marató de TV3 2023. Hi haurà una guardiola per poder fer donatius.Ponent: Nutricionista Anna GispertAquesta... Llegir més

Xerrada gratuïta i solidària amb la Marató de TV3 2023. Hi haurà una guardiola per poder fer donatius.

Ponent: Nutricionista Anna Gispert

Aquesta xerrada forma part del cicle d'educació alimentària: "Menja bé, viu millor: Escola de Nutrició i Salut", dissenyat per a que les persones participants aprenguin de manera activa i pràctica. Petita part teòrica però donarem èmfasi a la reflexió i la pràctica per part de les persones assistents.

"No es tracta només d'aprendre, sinó de saber aplicar el què hem après."

Per a qualsevol dubte, podeu enviar correu a: [email protected]

Aquesta activitat és solidària i els donatius recollits es destinaran a la Marató de TV3. Serà la primera vegada que La Marató es dedica a aquesta temàtica, que, segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença (proporció de persones afectades en una població i moment concrets) de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència (nombre de casos nous que apareixen en una població i moment determinats) que s'estima en 210.905 nous casos cada any. Aquestes són xifres significativament elevades que, a més, representen un cost sanitari considerable per al sistema de la salut, situat en el 12,2%. En l'àmbit de la recerca, els equips d'investigació en salut sexual i reproductiva signen el 9% de les publicacions científiques catalanes, que els posicionen en la mitjana mundial.