Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA MEMORIA DE LOS CHIMPANCÉS

Teatre

  • LA MEMORIA DE LOS CHIMPANCÉS
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: diumenge 1 de març 2020, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 1 de març
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
Fa un any el Teatre Auditori de Llinars va atorgar el Primer Premi de Dramatúrgia dins dels actes de la Setmana de la Dona Creadora.... Llegir més

Fa un any el Teatre Auditori de Llinars va atorgar el Primer Premi de Dramatúrgia dins dels actes de la Setmana de la Dona Creadora. El premi el va guanyar un text senzill, directe, tendre, bonic i molt ben escrit i travat sobre l’amistat de dues dones ja grans que han viscut tota la vida a la mateixa escala. Una d’elles ha començat a perdre la memòria i s’aferra a viure la vida des del present, just com fan els ximpanzés.

El TA porta aquest text a escena per celebrar els seus 5 anys en funcionament. Ho fa esdevenint productor teatral, no només sala d’exhibició, per reivindicar el teatre com a eina de cohesió social i la cultura com a eina d’educació i de poder.


Text: Africa Hurtado

Direcció: Meritxell Roda

Producció del Teatre Auditori de Llinars del Vallès.


TA 5è ANIVERSARI DEL TA. Vine i tindràs un regal! 
Sala Gran / Durada 70 minuts / Anticipada 5€ / Taquilla 6€