Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA M.O.D.A

Concerts, Música

  • LA M.O.D.A

Ciutat: Lleida

Lloc: Camps Elisis - escenari Escenari #festeslleida

De divendres 7 de maig 2021, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 7 de maig
21:00 h
Finalitzat
Durant la seva breu però intensa trajectòria, La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.) s’ha anat guanyant una ferma base de... Llegir més

Durant la seva breu però intensa trajectòria, La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.) s’ha anat guanyant una ferma base de seguidors gràcies a una ètica de treball que podria resumir-se en: passió, honestedat i carretera. A les esquenes, un grapat d’Ep’s, quatre discos d’estudi i dos en directe, a més de considerables gires, actuacions en els principals festivals de l’Estat i presentacions arreu del món. Després de més de 140 concerts, tornen amb el seu nou disc d’estudi Ninguna ola, produït per Raül Refree. Un treball autoeditat en el qual la banda dibuixa nous horitzons musicals sense perdre la identitat que els ha dut a fer-se un lloc en el panorama de la música estatal dels nous temps.