Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La moneda

Teatre

  • La moneda

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría

De dissabte 26 de febrer 2022, 20:00 h a 21:25 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de febr.
20:00 h
Finalitzat
La Moneda és un projecte de la companyia terrassenca Punt i Seguit Teatre, nascuda el 2007 amb la intenció de dur a escena teatre contemporani,... Llegir més

La Moneda és un projecte de la companyia terrassenca Punt i Seguit Teatre, nascuda el 2007 amb la intenció de dur a escena teatre contemporani, de petit format i d’investigació constant. Un teatre fet a Terrassa, però amb l’ambició de ser representat arreu.

Que aixequi la mà qui mai hagi envejat alguna cosa dels seus amics: la casa, el cotxe, la parella?

L'Enric, el Ferran i el Bernat són tres amics que des de fa anys i panys comparteixen una afició molt particular: col·leccionen monedes medievals de la Corona d'Aragó. Monedes d'or i de plata. També des de fa molts anys segueixen un mateix ritual: un vespre de cada mes es troben per sopar i ensenyar-se les noves monedes que han aconseguit. Semblen tres amics ben avinguts, però qui sap si, a part de les monedes, en aquestes trobades s'hi barregen assumptes més personals.