Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La néta del senyor Linh

Culturals, Teatre

  • La néta del senyor Linh
Exhaurides

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De diumenge 2 de febrer 2020, 18:00 h a 19:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 2 de febr.
18:00 h
Finalitzat
Lluís Homar ofereix de nou una interpretació aclaparadora en aquesta versió teatral de la famosa novel·la de Philippe Claudel. La història... Llegir més

Lluís Homar ofereix de nou una interpretació aclaparadora en aquesta versió teatral de la famosa novel·la de Philippe Claudel. La història d’un avi que agafa un vaixell per exiliar-se amb la seva néta després que aquesta se salvés miraculosament d’una bomba. Una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat. L’actor esprem tots els recursos escènics – acció dramàtica, paraules, imatges, música, so i projeccions - en els tres papers que representa.
A partir del text de Claudel, el director belga Guy Cassiers aborda un dels grans reptes actuals d’Europa: la crisi dels refugiats. I ho fa amb un repartiment diferent a cada ciutat, on l’impacte varia i evoluciona segons les sensibilitats polítiques i històriques de cada zona.