Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La Parada dels Somriures d'Ohissa Teatre

Familiar, Teatre

  • La Parada dels Somriures d'Ohissa Teatre

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Auditori de Pineda de Mar

De diumenge 31 d’octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 31 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
En una parada ambulant d’una ciutat qualsevol es venen uns productes molt especials. La nostra protagonista, la Venedora, té una clientela... Llegir més

En una parada ambulant d’una ciutat qualsevol es venen uns productes molt especials. La nostra protagonista, la Venedora, té una clientela fixa, i ben contenta que la té, perquè el que li compren són riures i somriures. Gràcies als seus productes tothom "pot tapar els mals rient com cal".

Un dia, una emoció nova es desferma a l’interior de la nostra protagonista, i aquella alegria transmesa es converteix tota ella en tristor i llàgrimes. Ja no pot vendre riures, només pot oferir llàgrimes i laments. I és així com emprèn un viatge interior per entendre i acceptar un nou món d’emocions.

Amb La Parada dels Somriures volem introduir als petits i no tan petits (en aquest terreny potser mai arribem a ser prou “grans”) dins d’aquest món, fent evident que totes les emocions exerceixen un paper fonamental en el desenvolupament psíquic de l’individu. Ja ho deia Aristòtil: enfadar-se és molt fàcil; el que resulta difícil és enfadar-se amb la persona oportuna, en el moment oportú, amb la intensitat oportuna i en el context adequat.


Mesures contra la COVID-19:

Per optimitzar bé els seients s'han establert de 2 en 2 amb distància entre ells, si aneu sols la del costat quedarà també bloquejada.

No us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.

No es poden comprar més de quatre seients en una compra.

Haureu de fer servir el gel hidroalcohòlic a l'entrada i possiblement se us prengui la temperatura.

El nom i el telèfon només és per la traçabilitat si es donés el cas.

Totes aquestes mesures les prenem pel bé comú. Us agraïm la comprensió i la paciència.