Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"LA PORTA OBERTA" TEATRE DE CAMBRA

Teatre

  • "LA PORTA OBERTA" TEATRE DE CAMBRA
  • "LA PORTA OBERTA" TEATRE DE CAMBRA
  • "LA PORTA OBERTA" TEATRE DE CAMBRA

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Teatre Pare Casals

De diumenge 11 d’abril 2021, 18:30 h a 19:25 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 11 d’abr.
18:30 h
Finalitzat
La porta oberta d’una casa és un regal inesperat per a un venedor d’assegurances que travessa un mal moment laboral. A l’interior,... Llegir més

La porta oberta d’una casa és un regal inesperat per a un venedor d’assegurances que travessa un mal moment laboral. A l’interior, un home vetlla la seva dona que acaba de morir. Per tal d'aconseguir vendre una assegurança, el venedor es fa passar per un conegut de la dona però l'engany desencadena un joc de xantatges emocionals que aniran enrarint l'ambient fins a límits insospitats.

Aquest és el plantejament de LA PORTA OBERTA.

LA PORTA OBERTA és la darrera producció de TEATRE DE CAMBRA. Una comèdia negra que rebusca a la frontera entre la compassió i el xantatge emocional. On el natural i el grotesc es donen la mà. On l’amabilitat i l’empatia no són sempre la millor opció.

Actors: Edu Gibert i Jose Barón

Direcció: Teatre de Cambra

Autor: Jose Barón

Gènere: Comèdia negra

Idioma: Català

Durada: 55 minuts