Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Dues copes de menys

Teatre

  • Dues copes de menys

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De diumenge 27 de març 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 27 de març
18:00 h
Finalitzat
atenció! canvi d'obra per imprevís de la companyia que presentava  LA REINA DE LA BELLESA DE LEENAME, en substitució , la companyia... Llegir més

atenció! canvi d'obra per imprevís de la companyia que presentava  LA REINA DE LA BELLESA DE LEENAME, en substitució , la companyia La 113  presentarà DUES COPES DE MENYS 

Dues Copes de menys és una història sobre l'amistat en aquesta etapa tan complexa de la vida com és l'entrada a l'edat adulta. Ja no són els joves que feien bogeries a les festes de la universitat, però tampoc estan preparats per convertir-se en els seus pares.

En aquesta etapa tan confusa es troben els nostres quatre protagonistes quan han preparat un sopar per retrobar-se, després d'uns mesos sense veure's. El que esperaven que fos un sopar tranquil ràpidament es transforma en una espiral còmicament terrible, on tots els seus secrets es revelen. A mesura que les copes de vi van en augment, les seves mentides comencen a sortir a la llum.

+info www.salacrespi.com