Esdeveniment finalitzat

LA RESPOSTA

Teatre

  • LA RESPOSTA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: diumenge 9 de desembre 2018, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La complexitat de les relacions humanes és el tema d'una història en la qual el dramaturg irlandès ens ofereix una lliçó per entendre... Llegir més

La complexitat de les relacions humanes és el tema d'una història en la qual el dramaturg irlandès ens ofereix una lliçó per entendre i acceptar la vida. Interpreta la peça un repartiment que aplega el bo i millor de l'escena catalana.

Una gota d'amor i una altra de verí. Tant se val que parlem de pares i fills, de parelles o d'amics... Les relacions que els humans establim entre nosaltres rarament són clares i senzilles. Ho veurem examinant-nos a nosaltres mateixos o potser anant al teatre per passar una tarda assolellada en una casa de Donegall, a Irlanda. Allà, en Tom, un escriptor respectat, i la Daisy, una antiga pianista que avui és una esposa perpètuament amoïnada pel mal estat de les finances familiars, reben la visita d'un agent literari nord-americà. Potser aquest visitant els podria facilitar els diners que necessiten, però potser la contrapartida que l'agent demana és un preu massa elevat per a la parella. Quina resposta li donaran? Mentre s'ho rumien, en Tom i la Daisy rebran la visita dels pares d'ella, una parella d'edat en plena crisi, i d'un matrimoni amic i amb les butxaques ben plenes.

Sílvia Munt fa realitat un vell projecte personal i porta a l'escenari l'obra d'un autor irlandès que, a Catalunya, coneixem especialment per muntatges com Afterplay (vista el 2013), Traslations (2014) i Dansa d'agost (2016). La directora té a la seva disposició un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau i Francesc Garrido però que aplega molts altres grans noms de la nostra escena.

Una coproducció del Grec 2018 Festival de Barcelona i Bitò.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Brian Friel Traducció: Pau Gener Direcció: Sílvia Munt Interpretació: Emma Vilarasau, David Selvas, Carme Fortuny, Ferran Rañé, Àlex Casanovas, Àngels Gonyalons, Eduard Buch Disseny de la il·luminació: David Bofarull Escenografia: Enric Planas Vestuari: Albert Pascual Disseny del so / Concepció sonora: Jordi Bonet Audiovisuals: Daniel Lacasa Ajudantia de direcció: Daniela Feixas