Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La revolució de la computació al núvol i la Intel·ligència artificial generativa en Sanitat

Altres

  • La revolució de la computació al núvol i la Intel·ligència artificial generativa en Sanitat

Ciutat: Girona

Lloc: Auditori Josep Irla Plaça Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona

De dijous 16 de novembre 2023, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Descripció de l'esdeveniment Laura Benítez i Garcia és nascuda a Girona, filla i neta de metges. Arquitecte de Programari Empresarial,... Llegir més

Descripció de l'esdeveniment

Laura Benítez i Garcia és nascuda a Girona, filla i neta de metges. Arquitecte de Programari Empresarial, la seva especialització és en innovació, tecnologia i intel·ligència artificial aplicades a la salut. Fa més de dues dècades va començar la seva trajectòria professional al Centre de Recerca en Enginyeria Lingüística (CREL) de l'Institut d'Estudis Catalans, i com a assistent de recerca a la Universitat Politècnica de Catalunya en la branca de la intel·ligència artificial especialitzada en Processament de Llenguatge Natural. La digitalització de documents, l'optimització de processos i l'adopció de la computació al núvol són el centre del seu interès professional amb l'esperit humanista de contribuir a millorar la societat amb el fruit de la seva feina.