Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La Sal de la Terra

Cine

  • La Sal de la Terra

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: dimecres 24 de novembre 2021, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 24 de nov.
19:30 h
Finalitzat
Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula La Sal de la Terra de Wim Wenders... Llegir més

Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula La Sal de la Terra de Wim Wenders i Juliano Ribeiro Salgado.

Presentació i col·loqui per Roser Bosch, Membre de la Comissió de Desenvolupament Humà Integral de Justícia i Pau.

Des de fa quaranta anys, el fotògraf Sebastião Salgado recorre els continents per captar els canvis de la humanitat. Ha estat testimoni de grans esdeveniments que han marcat la història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc. Salgado afirma que “La nostra veritable naturalesa és la violència, som un animal depredador, molt agressiu”. Aquest documental de Wim Wenders i Juliano Ribeiro sobre el fotògraf Sebastião Salgado presenta diferents situacions que manifesten la col·lisió humana i social actual. No es tracta només de mostrar paisatges espectaculars i fauna i flora exòtiques com a homenatge a la bellesa del planeta, sinó que també és una reflexió sobre les desigualtats i els interrogants que tenim plantejats com a raça humana.