Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"La setmana dels set dissabtes", de Pampallugues Teatre

Familiar

  • "La setmana dels set dissabtes", de Pampallugues Teatre
  • "La setmana dels set dissabtes", de Pampallugues Teatre
  • "La setmana dels set dissabtes", de Pampallugues Teatre

Ciutat: Pallejà

Lloc: Sala Pal·ladius

De diumenge 12 de maig 2024, 12:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de maig
12:00 h
Finalitzat
Una obra de teatre musical infantil plena de màgia, sensibilitat i humor, que parla a nens i nenes dels seus desitjos, del temps i,... Llegir més

Una obra de teatre musical infantil plena de màgia, sensibilitat i humor, que parla a nens i nenes dels seus desitjos, del temps i, sobretot, de l’art de saber esperar per a assaborir millor cada instant.


Sinopsi

Ruta és una nena de set anys que no té ganes d’anar a escola perquè aquesta cansada d’aixecar-se cada dia tan d’hora i de fer sempre el mateix. Si fos per ella, sempre seria dissabte. De sobte apareix la Paciència, que és una tortuga màgica disposada a fer el seu somni realitat.

El que la Ruta no s’espera és que el seu caprici pot acabar convertint-se en un terrible malson, tret que sigui capaç de superar un gran repte, amb l’ajuda de els nens i nenes del públic.