La tenda – Fantasia nocturna per a dues actrius, un músic, un videoartista i uns quants monstres de la Cia. Compagnie du sarment (FITKAM 2022)

Teatre

  • La tenda – Fantasia nocturna per a dues actrius, un músic, un videoartista i uns quants monstres de la Cia. Compagnie du sarment (FITKAM 2022)
  • La tenda – Fantasia nocturna per a dues actrius, un músic, un videoartista i uns quants monstres de la Cia. Compagnie du sarment (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Sala Polivalent

De diumenge 29 de maig 2022, 13:15 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La Tenda de Claude Ponti és una obra de teatre familiar on escenografia, música acusmàtica en directe i vídeo gegant temps real embolcallen... Llegir més

La Tenda de Claude Ponti és una obra de teatre familiar on escenografia, música acusmàtica en directe i vídeo gegant temps real embolcallen el públic per una aventura viva i singular.

L’obra aborda la temàtica de la por des del punt de vista dels infants, des de la seva capacitat a créixer i a afrontar sols les seves pors. L’autor reivindica l’empoderament total de l’infant en l’acte de créixer i esdevenir un individu « fet i dret ».

Dos infants tenen permís per passar una nit al jardí, dins la tenda.

Però dormir no és tan fàcil. Per començar, la nit és molt fosca,

i a més a més hi ha tot d’estranys sorolls. I si a fora hi ha un monstre?

Els infants tenen por. I què poden fer perquè la por se’n vagi?

Transformar-la en una formidable tipderiurada!


De 6 a 10 anys

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.