LA TRENA

Teatre

  • LA TRENA
  • LA TRENA
  • LA TRENA

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 26 d’abril 2024, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ENTRADES EXHAURIDES DIRIGIDA PER CLARA SEGURA Espectacle en catalàDurada: 120 minutsEdat recomanada: a partir de 14 anysCristina Genebat,... Llegir més

ENTRADES EXHAURIDES 


DIRIGIDA PER CLARA SEGURA 

Espectacle en català

Durada: 120 minuts

Edat recomanada: a partir de 14 anys

Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura han decidit adaptar i explicar en veu alta la història escrita per Laetitia Colombani a La Trena, un èxit editorial indiscutible tant per vendes com per l’opinió del públic i la crítica.


SINOPSI:

Aquesta és la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós desig de llibertat. Són les vides de la Smita, que lluita pel futur de la seva filla en una Índia separada per castes; la Giulia, que afronta la fallida del seu taller familiar a Itàlia; i la Sarah, que veu amenaçada la seva exitosa carrera d’advocada al Quebec per un càncer de mama. No es coneixen, però les unirà la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il· lusió. Vides particulars i resistents com els cabells de les dones.


FITXA ARTÍSTICA:

Interpretació: Cristina Genebat, Marta Marco, Carlota Olcina i Clara Segura Crespo | Autoria: Laetitia Colombani

Direcció: Clara Segura Crespo

Traducció i dramatúrgia: Cristina Genebat i Marta Marco

Producció, direcció tècnica i comunicació: La Perla 29