Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA VENTAFOCS

Dansa, Familiar, Música

  • LA VENTAFOCS
  • LA VENTAFOCS
  • LA VENTAFOCS

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De dissabte 18 de maig 2024, 19:00 h a 20:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de maig
19:00 h
Finalitzat
El Centre de Dansa de Catalunya ens presenta ‘La Ventafocs’. Els orígens del Ballet La Ventafocs es troben en el conte de fades escrit... Llegir més
El Centre de Dansa de Catalunya ens presenta ‘La Ventafocs’.

Els orígens del Ballet La Ventafocs es troben en el conte de fades escrit per l’italià Giambattista Basile La Gatta Cenerentola publicat en 1634. Charles Perrault (Paris, 1628-1703) adapta aquesta versió el 1697.

La Ventafocs és una jove dominada per la seva madrastra des de la mort del seu pare, una dona que l’obliga a treballar per a ella i les seves dues germanastres com a serventa a la seva pròpia casa. Quan reben les invitacions per al ball de organitzat al castell, en el qual es rumoreja que el príncep triarà la seva futura esposa, les germanastres es riuen de Ventafocs, que no ha estat convidada, fins que, per art de màgia, tot canvia.

Direcció i coreografia: Roser Muñoz i Joan Boix.
Música: J. Strauss II
Intèrprets: Centre de Dansa de Catalunya.